torsdag 13 september 2007

På vift i storstan

Så var man hemma igen efter ett litet äventyr i storstan.

Jag ogillar att flyga i allmänhet och att flyga med propellerplan i synnerhet. Så efter omständigheterna får man väl säga att flygningen i tisdags kväll (11 september...) med den ökända "dashen" gick bra. Fast jag hade ju celebert sällskap med mig på planet vilket förstås ökade trygghetskänslan.
Mamma var dock nöjd med att hon varken visste om att jag skulle flyga eller att jag brukar flyga dashar... =P

Tillbringade tisdagsnatten i ett trevligt rum på Arlanda Hotellby. Schysst med anläggningar som förstår hur mycket de får tillbaka genom att låta agenter provbo hos dem. En skön säng med god sömn och en smarrig frukost! Då är man laddad för säljrådsmöte.
Blev lite stressigt på morgonen innan jag tagit mig tillbaka till Arlanda, till Centralstationen och sen till Clarion hotell där mötet hölls. Det var hur länge sen som helst jag åkte tunnelbana!

Mötet gick ganska bra, jag som är ganska ny i gamet kände mig ganska nöjd med att jag nog förstod ungefär hälften av vad som sas iaf. :)
Eftermiddagen blev dock lite distraherad efter att jag fått reda på att dasharna var tagna ur trafik och således planet hem var inställt för mig... men med lite goda kontakter så lyckades jag få biljetten ombokad (istället för att åka buss hela vägen hem från Stockholm vilket var alternativet som bjöds) till en annan ort och få en kompis att hämta mig där (15 mil enkel väg är ju inga problem för en norrlänning!). Så summa summarum kom jag hem tidigare än vad jag gjort med mitt ordinarie plan!

Tyckte jag hade gott om tid först o bestämde mig för en promenad tillbaka till Centralstationen efter mötets slut, tyckte jag frågade bra efter vägen men efter ett tag insåg jag att jag nog var på villovägar ändå. Mötte då en trevlig äldre dam som lotsade mig på rätt spår igen, "hon skulle ändå åt mitt håll" och så fick jag lite promenadsällskap också. Sista biten fick jag dock speeda på för att hinna till Arlanda i tid.

Hela dan idag har gått åt till att beta av högen som lyckades samla ihop sig på jobbet igår... och väl hemma så hade det ju hänt en massa i bloggvärlden att uppdatera sig på!

Dagens motion: 80 min rodd-push (tillhör inte favoritaktiviteterna, men man får ju vara lite flexibel när inga andra pass funkar...)
Update: Kanske inte alla som vet vad rodd-push innebär... jo det är ungefär halva passet rodd (dvs puls/kondition) och halva passet push/pump (dvs styrka) samt ca 5 min avslutning med stretch.

Dagens mat återkommer imorgon...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är Rodd-push? Låter länge med 80 min med något som heter så! :-)

Anonym sa...

Bille > 80 min rodd-push är inte riktigt så farligt som det låter. Det är ungefär halva passet rodd (dvs puls/kondition) och halva passet push/pump (dvs styrka) samt 5 min avslutning med stretch.

Anonym sa...

Låter som du haft det trevligt! Och rodd-push lät ju riktigt skoj! :)