söndag 2 september 2007

Myskväll

Det blev en 65 min promenad före frukost imorse, och pulsklockan dammades av o hängde på! Tog mig också tid att leka lite på funbeat och rita upp rundorna jag brukar gå så fick jag lite koll på hur långa de är ungefär...
Friidrotten blev ju inte riktigt som planerat i eftermiddags, och fast att jag låg där i soffan o helst av allt kände för att sova egentligen... så tog jag mig i kragen o städade - så nu har jag (äntligen!) en nystädad lägenhet; röjd, diskad, dammad, dammsugad o golvtorkad! :)

På det blev det en myskväll med en kompis, vi lagade god mat o slöade framför tvn.

Nästa vecka tänkte jag förresten låta bli att skriva upp allt jag äter, dels för att det inte kan va speciellt roligt för andra att läsa, och dels för att testa mig själv om jag äter som jag ska iaf!
Ikväll blev det kycklingenchiladas och till efterrätt gino (dvs varm fruktsallad gratinerad med lite vit choklad - mycket gott o jag har inte det minsta dåligt samvete för det!)

Nu ska jag sova o ladda för en ny vecka... Godnatt!

Dagens motion: 65 min rask promenad

5 kommentarer:

Anonym sa...

ser att du hinnit en hel del i helgen! härligt att starta nya veckan med välstädat hem!! =)

Anonym sa...

Åh härligt med en morgonpromenad! Det är så perfekt väder just nu för promenader (utaom när det regnar). Jag ska nog ta mig en prommis i kväll tror jag.

Puma sa...

Åh gino. Så gott! Och städning - så bra!!

Anonym sa...

Hej, jag har haft lite saker att ta itu med men nu är jag tillbaka. mer motiverad än någonsin! det går bra för dig ser jag, kul! kram

Anonym sa...

Emelie > Ja det känns väldigt skönt att komma hem till ett välstädat hem faktiskt, då kan man slappa i soffan med gott samvete efter träningen! =)

Ofelia > Ja det är skönt promenadväder nu, om man bara har vett att klä på sig ordentligt!

Puma > Mmm det är supersmarrigt - och måste väl va ett ganska bra "smalalternativ" ändå?! ;)

Sofie > Ah you're back, trevligt!