söndag 16 september 2007

Sugen på nya stövlar

Dagens arbetspass gjorde mig väldigt sugen på nya stövlar... (ja jag kan avslöja att extraknäcket är på en skobutik). Jag har alltid varit svag för skor (vilket jag tror att många tjockisar är; när det är hopplöst att hitta snygga kläder brukar man ofta kunna lita på skorna iaf...) o det här jobbet har ju inte direkt minskat min samling under de 2 år jobbat där... hehe.

Men nu har jag varit "duktig" väldigt länge o inte köpt speciellt mycket skor, knappt några alls faktiskt... och idag när jag under en provrunda provade 2 par stövlar och båda passade på mina feta vader (kors i taket!) så kom köpsuget smygande... så de vita (grädd/naturvita) och de svarta 680 kr-varianterna är numera undanlagda på "personalhyllan" och jag ska fundera under veckan. De billigare svarta har inte kommit in än så de har jag inte sett live, men de vita dito var både sköna o fina...

Andra bloggar om: , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

shit vilka snygga stövlar!! gillade speciellt de svarta längst till vänster!! grymma ju!! åhhh!! jag måste oxå ha nya skoj!! när lönen kommer!!! =) vilken butik jobbar du i? vad fin din blogg blivit föresten! supersnyggt emd de där korten högst upp!!

Anonym sa...

Ja stövlar är så snyggt, men jag tror inte stövlar gillatr mig. Alltid något konstigt med passformen. Känsns som jag ofta knappt får in foten riktigt. ELler hur det nu är. Jag kommer iallafall aldrig hem med ett par... Men det är skitsnygga!

Anonym sa...

Emelie > Tack tack, den är fortfarande under konstruktion när jag orkar ta tag i det igen... skobutiken avslöjas numera på bilden, kila o köp vet jag! =)

Ofelia > Stövlar gillar inte mig heller, sällan jag får igen dem över vaderna... o sen har man ju inte direkt kroppsformen som passar till jeans instoppade i stövlar... hrm... men till kjol eller så försöker jag lära mig använda stövlar. Om inte annat så är de ju snygga att ha hemma i skostället! =D