söndag 23 september 2007

Söndagslyx

Började dagen med sovmorgon, förvånade mig själv med att inte vakna förrän 10.30 ca. Skönt! En helt ostressig morgon/förmiddag med frukostkäk i lugn o ro, lite bloggande och sen iväg till träningen och TC Push. Spinningdelen gick ganska bra, men på pushen kände jag (som ganska ofta om jag tränar på morgonen/förmiddagen) mig lite dissy och mådde nästan illa när jag stod upp och försökte ta i (en anledning till att jag slutade med lördags-morgon-steppen som egentligen var mitt favoritpass). Tror dock ändå jag fick de flesta musklerna att jobba, känns så iaf...

Och vet ni vad jag ska göra nu då? Jo jag ska lägga mig i soffan o läsa en bok, i lugn o ro! Visst, jag borde egentligen köra ett varv med dammsugaren och diska upp lite grann - men det kan faktiskt vänta, det är inte mer betungande än att jag kommer orka det senare ikväll.
Nu ska jag söndagslyxa och unna mig en lässtund!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att lyxa till det ibland och bara ta det lugnt :) Tråkigt att du känner dig snurrig.. det gjorde jag också för ett tag sen men det blev bättre med annan frukost, och mycket frukost!

Anonym sa...

härligt att du kommit tillbaka till bloggvärlden, och att jag hittat dit. ;-) nu kör vi hårt eller?

Prralin sa...

Sofie > Ja det är jätteskönt, och välbehövligt! Ska försöka bli bättre på att göra det oftare...

Kattis > Ser fram emot ditt intervallupplägg... eller nåt... ;)

Anonym sa...

åh, ja att läsa är verkligen lyx, inte ofta man har ro till det!

Prralin sa...

Carolina > Ja när man väl lägger sig med en bok i lugn o ro så inser man hur lyxigt det är. Korkad man är som inte tar sig tid till det oftare!