tisdag 4 september 2007

Pilates kurstillfälle 1

Jag kan inte påstå att jag är såld på Pilates efter första gången direkt. Det kändes ungefär som den enda gång jag provat Pilates tidigare; mest långsamt och segt. Men det är ju en kurs på 14 gånger och jag förstår att man måste börja från scratch och lära sig andas rätt och sådär.
Jag har bara lite svårt för det där när det inte känns som att man har tränat när man går från träningen... så därför var det bra att jag tog en rask promenad på väg till Pilatesen så jag iaf "hade gjort lite nytta".

Och sen ska jag inte tala illa om Pilates, för jag har ju bestämt mig för att ge det en chans och ser fram emot att lära mig nåt nytt nästa måndag! =)

Andra bloggar om:

1 kommentar:

Anonym sa...

är jag började med pilates brukade jag bli supertrött efter träningen - sådär att jag bara ville ligga still och stirra i taket ungefär, eller allra helst sova (vilket inte funkar så bra iom att min pilatesgrupp tränar 16:15-17:15). Nu när jag har blivit mer van blir jag inte sådär extremtrött längre, men nog känns det ändå i kroppen att jag har tränat - och ofta blir det träningsvärk dagen efter.