måndag 17 september 2007

Ny vecka nya möjligheter! (igen...)

Den började inte bra, nya veckan... har varit en väldigt stressig dag på jobbet. För det första så har SAS bestämt sig för att ställa in ett antal plan hela den här veckan också, så mitt plan till Stockholm imorgon var inställt + att ett antal kunder fått ställda plan. Det tog lite tid o pyssel men som tur var fick jag tag på en fantastisk trevlig tjej på SAS som utan problem bokade om mig och hittade alternativ till mina kunder. Så istället för att gå på eftermiddagskurs o komma hem med sista planet imorgon, så blir det till att upp o hoppa o inställa sig vid flygbussen kl 05.05 imorgon bitti. Men då kommer jag hem på eftermiddagen i bra tid också, så det blir säkert bra.

Har haft massor av annat att göra också, varit lite underbemannade och högen med lappar som ska "åtgärdas o återkomma under dagen" bara växte... Tror dock jag benade ut det mesta, känns inte bra att låta folk vänta ända tills på onsdag eftersom jag är borta imorgon.

Förresten så hade jag gått ner 0,2 kg imorse när jag vägde mig. Med tanke på att jag gått ner trots att jag haft en riktigt dålig vecka så känns det som att jag dumpat en bra chans att få en lite bättre viktnedgång... men det är ju helt självförvållat, dock tycker jag det tyder på att jag fått igång förbränningen i kroppen lite eftersom det trots allt gick lite neråt.

Sen blev det iaf en bra träningskväll. Kände mig förvisso inte helt på topp, men jag avverkade 30 min spinning, 50 min push och 60 min pilates. Tyckte det kändes olönt att gå hem o "vänta" på att pilatesen skulle börja, så jag tillbringade min väntan på plats istället...

Nu ska jag hitta något ätbart i frysen hoppas jag, sätta mig i soffan o titta på Nygren & Törnblom - och sen blir det hopp i säng för mig om jag ska orka upp så tidigt imorgon!

Dagens träning: 30 min spinning, 50 min push, 60 min pilates.

Dagens mat
Frukost: Fil med müsli och hallon.
Lunch: Kyckling/currygryta med dinkelris och sallad + en nektarin.
Mellis: 2 fullkornsskorpor med ost + en banan.
Middag: Tacolasagne med sallad, tomat, ett äpple och en nektarin till efterrätt.

4 kommentarer:

Mjölksyra sa...

Låter som en riktigt härlig träningskväll!

Anonym sa...

tycker du gjort en bra vecka!! inte lätt att hinna allt när man jobbar mycket! =)

Anonym sa...

Ja, men tänk att du gick ner 0,2kg ändå! Lät som ett riktigt bra träningspass! Vad är "push" för något?

Anonym sa...

Mjölksyra > Ja det var skönt, det behövdes för att "komma igång" igen!

Emelie > Det kunde väl varit värre... =P

Ofelia > Om jag förstått det hela rätt så är push samma sak som på många andra gym kallas "pump".