onsdag 5 september 2007

Guess what?!

Idag har jag redan brutit två av mina "datorregler"... hehe. Men jag kan försvara mig med bra motiveringar! Imorse kletade jag in mig med en ansiktsmask och under tiden den skulle sitta på blev jag lite rastlös, men kom på den briljanta idéen att utnyttja väntetiden till att skriva ett mail som jag har skullat göra i flera dagar! Mycket bra o effektivt - två flugor i en smäll. Men sen var jag faktiskt duktig o stängde av datorn igen innan jag hoppade in i duschen... =)

Och nu när jag kom hem från jobbet så åkte datorn också på direkt, med motiveringen att jag åt på jobbet innan jag gick därifrån (för att hinna äta 2 timmar innan träningen) (och därmed inte behövde göra det när jag kom hem alltså) och att jag egentligen bara väntar på att gå o träna - då är det ju perfekt att utnyttja den tiden till att läsa ikapp bloggar o göra den dagliga surfrundan, den vettiga alltså.
Så nu är det bortgjort och jag har bara 20 min kvar innan jag måste gå för att hinna till träningen...

Vi har en praktikant (från gymnasiet) på jobbet, och tyvärr kan hon inte prova på så mycket av vårt "riktiga jobb" eftersom det är för mycket att lära sig med tanke på att hon inte har någon bakgrund för det. Så istället blir det massa "praktikantgöra", dvs sortera, vika, städa typ. Men hon gör det med ambition och är väldigt duktig.
Idag har hon och jag hjälpts åt att sortera alla (gamla gamla gamla...) pärmar runt min nya arbetsplats, slängt en del och satt resterande i fin ordning, gjort nya lappar till pärmryggarna och bytt ut pärmarna så att ryggarna är "färgmatchade". Inga färgade pärmryggar huller om buller där inte, nu står det snyggt och prydligt i färgskalor. =)

Oj så impad regionschefen ska bli när han kommer och hälsar på nästa vecka!

Inga kommentarer: